Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Keitetyn hillon pakastaminen?

Vierailija
25.09.2011 |

Onko kukaan pakastanut keitettyä omenahilloa? Miten on säilynyt?

Vai pitääkö purkittaa ja laittaa kellariin?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilyy ihan hyvin pakasterasioissakin.

Vierailija
2/7 |
25.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

JA PAKKASEEN!KESTÄÄ PARI VUOTTA KEVYESTI!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

leikkelet maitotölkin pohjista pakastusrasioita (ylempi osa taitellaan kanneksi) ja suljet maalarinteipillä. Sitten pakkaseen.

Vierailija
4/7 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten kauan hillosokerilla keitetty hillo säilyy pakastamisen jälkeen jääkaapissa?

Vierailija
5/7 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.09.2014 klo 14:44"]

Miten kauan hillosokerilla keitetty hillo säilyy pakastamisen jälkeen jääkaapissa?

[/quote]

Niin kauan kuin se on syöty. Syötäväksihän sen kuitenkin teet.

Eikä sokeri ole välttämätön.

Vierailija
6/7 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksestasi :). Teen puolukkahilloa, eikä kylmäsäilytystiloja ole, siksi pakastan hillon. Kyllä se parissa viikossa tulee jääkaapista syötyä, rasia kerrallaan. Mutta hyvä tietää, ettei sitä sulatettua hilloa tarvitse kahdessa päivässä koittaa käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
20.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pakastat, sokerin kanssa ei tarvitse läträtä vaan laita maun mukaan. Olen keittänyt lapselle omenasosetta pakastimeen eikä ole tarvinnut lisäsokereita. Laita pieniin minigrippussihin niin ei tarvitse jääkaapissa sulatuksen jälkeen kauaa hautoa , vaan tulee käytettyä kerralla tarvittava määrä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kaksi