Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pelastakaa nyt joku poropeukalon päivä!!

Vierailija
10.09.2011 |

Olen tekemässä pastasalaattia vieraille. Olen tehny tätä salaattia ennenkin ja se on ollut hyvää.

Kastikkeeseen tulee Kavlin kevytmajoneesia. Siinä on kuitenkin laktoosia eikä se sovi tämän illan vieraille. Millä korvaan sen ? Ostin Pirkan kevytmajoneesia, mutta siinä on ärhäkämpi maku noin raakana arvioiden... Äh.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

huonon kastikkeen takia. Kauheesti improvisoimaan ei viittis ruveta..

ap

Vierailija
2/5 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pirkan majoa, hyvä siitä tulee. Tai jatka sitä majoa vaikka jollain salaatinkastikkeella tai ihan vaan öljyllä jos on liian väkevä sun makuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai elä vaarallisesti ja laita jotain ihan muuta salaattikastiketta kuin majoneesia.



en mä usko että kukaan sun vieraista ajattelee että salaatti on pilalla kun majoneesi ei ole Kavlia



ehkä sun omasta mielestä se maistuu oudolta kun oot tehnyt sitä monesti ja tottunut just tiettyyn makuvivahteeseen



Vierailija
4/5 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

etkö voi laittaa kastiketta vähemmän? Tai laimentaa sitä jollain, esim. laktoosittomalla kermalla tai kermaviilillä?

Vierailija
5/5 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja osa laktoositonta kermaviiliä, se ei ole väkevää ja sopii pastasalaatteihin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän viisi