Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leipurit! Miten säilytän sacher -kakun pohjan huomiseen?

Vierailija
08.09.2011 |

Jääkaapissa vai huoneenlämmössä, pussissa, vuoassa vai miten? Pohjassa siis rasva-sokerivaahto.



Kiitos!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
08.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä kyllä täyttäisin sen tänään ja sitte jääkaappiin. Mehevöityis hyvin :)

Vierailija
2/2 |
08.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

syödään lauantaina :).



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla