Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua! Helppo ja nopea uuniruoka, joka lämmitettynäkin hyvää?

Vierailija
30.08.2011 |

Kiitos!

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
30.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

peruna-jauhelihavuoka (tai kasvis)

broileria ja kasviksia uunissa paahdettuna

Vierailija
2/17 |
30.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

googlaa, netti täynnä reseptejä. Kun antaa hautua hyvin on liha suusssa sulavaa ja kestää hyvin lämmittämistä esim. mikrossa seuraavana päivänä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
30.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernekeitto ja kaalikeitto niitä voi lämmitää toisen kerrankin.

Vierailija
4/17 |
30.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

perunasuikaleita (tuore tai pakaste) ja kylmasavulohta. tilli. Paalle ruokakerma. Nam!

Vierailija
5/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

laatikkoruoat ja kiusaukset (broileri, kinkku, lohikiusaus).

Vierailija
6/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitot on hyviä lämmitettynäkin (oikeastaan vaan paranevat), eivät tosin ole uuniruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös hyvin tehty kaalilaatikko vain paranee uudelleen lämmitettäessä.

Vierailija
8/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihakeittohan eikun vain paranee kun sen lämmittää uudelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kilon perunasipulipussi, kinkkusuikaleita, pekonisuikaleita ja 3:n juuston ruokakermaa (x 2) ja mausta. Kaikki uuniin, pekonit päälimmäiseksi.. ja avot. Hyvää on lämmitettynäkin.

Nam :P

Vierailija
10/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuore on jotenkin lötkömpää. Perunapitoiset kärsivät enemmän.



Karjalanpaisti ei kyllä millään mittapuulla ole nopea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monet keitotkin paranevat lämmitettäessä.

Mun niksi on siinä, että ruoka lämmitetään riittävän hitaasti ja keskilämmössä. Laatikot peitän foliolla etteivät kuivu. (Mikroa ei talossa ole, eikä tule.)

Vierailija
12/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihakeittohan eikun vain paranee kun sen lämmittää uudelleen.


Lihakeitto on meillä yksi parhaista lämmitysruuista, vaikka ei uuniruokaa olekaan.

Karjalanpaisti ja muut pataruuat ovat erittäin nopeita valmistettavia, jos ei paistoaikaa lasketa. Lihat + mausteet ym uuniin = pari minuuttia, ja unohdetaan sinne pariksi tunniksi, ja valmista on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

-broilerin filesuikaleita (maun mukaan,vähintään suolattuja)

-riisiä 4dl

-ruokakerma 2-2,5dl

-vettä 7dl

-pakastekasvispss



Nää kaikki uunivuokaan (RIISI RAAKANA "pohjalle") ja niin että vesi peittää. En osaa tarkkaan sanoa kauanko uunissa,olen itse vain aina kurkannut uuniin.

Kun vesi on imeytynyt kokonaan riisiin,on valmista.



Kerran voi välillä hämmentää niin kypsyy tasaisemmin. Ilman kantta,lasinen uunivuoka on minulla,muunlaisetkin käy,mutta ei sellainen kaikista laakein malli.

Vierailija
14/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Unohtui sanoa,että mausteita maun mukaan :D:D ja suolaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta mielestäni helppoja on stroganoff ja tilliliha. Rautapadassa uunissa kevyellä lämmöllä pitkään hauduttaen niin ei anemiakaan pääse iskemään. Ja uuniin/levylle lämpiään niin ihan yhtä hyvää kuin just tehtynäkin. Kannattaa käyttää hieman sitkeämpää lihaa ettei tule liian mureaa. Jos on käytettävissä jotakin tosi herkkua kuten vaikkapa hirven- tai riistanlihaa niin ah ja nam.



T. rautapatainen uros

Vierailija
16/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

-broilerin filesuikaleita (maun mukaan,vähintään suolattuja) -riisiä 4dl -ruokakerma 2-2,5dl -vettä 7dl -pakastekasvispss Nää kaikki uunivuokaan (RIISI RAAKANA "pohjalle") ja niin että vesi peittää. En osaa tarkkaan sanoa kauanko uunissa,olen itse vain aina kurkannut uuniin. Kun vesi on imeytynyt kokonaan riisiin,on valmista. Kerran voi välillä hämmentää niin kypsyy tasaisemmin. Ilman kantta,lasinen uunivuoka on minulla,muunlaisetkin käy,mutta ei sellainen kaikista laakein malli.

hyi helkutti. Av-mamman surkean keittotaidon paras taidonnäyte.

Vierailija
17/17 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peruna- sipuli pusi, kanasuikaleita, pestoa, 2 tomaattia, (vuohenjuustoa) ja ruokakermaa.



Sekoita kanat peston seassa, pestoa maun mukaan. Laita tomaatit kuutioiksi. Pilko vuohenjustoa sekaan. Pistä

kaikki samaan vuokaan ja paista uunissa 200 astetta n. tunti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän neljä