Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

jauhelihan sulatus...lähden tänään tuhkolman risteilylle,

Vierailija
11.08.2011 |

voinko jättää jäiset jauhelihat jääkaappiin ja käyttää ne lauantaina, mitä sanoo raati...ei kai ne pahaksi mene, jäässä ja sulavat hitaasti jääkaapissa...

kiitos asiallisista vastauksista.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruokamyrkytyksen riski on ilmeinen.



t. kotitalouden lehtori

Vierailija
2/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käyttäisin sulatetun lihan seuraavana päivänä jo, eli en antaisi olla jääkaapissa to-la.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

olemaan pakasteesta otettuna. Pitäisi valmistaa melko pikaisesti sulamisen jälkeen. Jauheliha on herkästi pilaantuvaa.

Vierailija
4/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pienellä teholla sulaa nopeasti ja hyvänä pysyy.

Vierailija
5/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

eihän se iso ongelma ole ottaa vasta kun tarvii, j.liha sulaa suht nopeasti mikrossa tai vesihauteessa....

Vierailija
6/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palatessasi sinun on aika mahdoton arvioida, ovatko lihat syömäkunnossa vai eivät.



Jos lihaa ei ole ihan hirveän paljon (kilotolkulla), niin aika nopsaan se sulaa silloin lauantainakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiitos vinkistä...

Vierailija
8/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulata mikrossa tai osta uusi. Ei voi olla noin vaikeeta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jääkaapissa pari päivää sulanutta jauhelihaa eikä oo koskaan tullu mielen viereenkään etteikö se olis syömäkelposta.

Vierailija
10/10 |
11.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäisen jauhelihan voi pistää suoraan pannullekin. Pistää lämmön lempeälle ja kääntelee palaa ja "rapsuttaa" kypsää lihaa pois jäisen ympäriltä.



Toimii ja tulee ihan samanlainen kastike kuin tuoreestakin. Ei tietenkään toimi esim murekkeen teossa...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi seitsemän