Masturboitko usein, ja miten?

Vierailija

Riittääkö kerta päivässä, vai meneekö päivittäinen jo överiksi?

Kommentit (9)

Vierailija

Kuukaudessa ehkä yhteensä n. kerrasta kymmeneen. Miten saan mieheni innostumaan peuhaamisesta yhdessä. Jos miestä ei kiinnosta, sitten autan itse itseäni. No joo keskimäärin kerran viikossa. ;)Ja ihan vaan rintoja stimuloin, sitten klitorista. Harvemmin työntelen itseeni mitään ylimääräistä, mutta joskus siis penetroin tekovehkeillä. Ja toisinaan pepun alue myös erittäin tuntoherkkä. Silloin saakin erityisen voimakkaan orgasmin.Mutta kyllä mies olisi kaikkein paras tyydytyshommissa. :)N35v.

Vierailija

Olen tullut riippuvaiseksi orgasmista. Ilman sitä en kerta kaikkiaan saa nukutuksi iltaisin. Kotioloissa se ei ole mikään ongelma, mutta kylässä en tohdi edes vessassa tyydyttää itseäni.Useimmiten käytän apunani aikuisviihdettä, mutta joskus tyydytän itseni sängyssä, enkä suoraan sanoen välitä siitä, huomaako puolisoni vai ei.

Vierailija

kun tuon suhteen kanssa tavataan pari kertaa viikossa. Outoa tämä on, kun oli ehtinyt tottua siihen, että seksiä saa käytännössä aina kun haluaa.

Toisaalta tällaiset pienet tauot pitävät kiihkeänä:)

Onhan noita välineitä tuolla kaapissa ja suihkussa on kiva touhuilla, mutta on se kyllä jonkun lihaa ja verta olevan kanssa hauskempaa.Mutta itsekseni saan aina, joten sen lasken plussaksi!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat