paras kuorrute cupcakesiin?
voita, sokeria, maitoa? vai miten se meni?
pitäs olla semmosta kuohkeeta että saan keksin siihen pystyyn..
kuvia millaista tarkoitan:
http://www.ehow.com/how_4881323_make-cupcake-icing.html
en tajua noista amerikan mitoista mitään.. eli deseinä?
Kommentit (5)
250g voita
vajaa 500g tomusokeria (osan voi korvata esim kaakaojauheella, mansikkatomusokerilla tms.)
2rkl maitoa
2tl vaniljasokeria
Vatkaa huoneenlämmössä pehmennyt voi vaahdoksi puolikkaan tomusokeripaketillisen kanssa. Lisää maito ja vaniljasokeri ja tomusokeria sen verran, että vaahto vaikuttaa ja maistuu hyvälle. Pursota ja laita jääkaappiin kovettumaan.
suklaata
tuorejuusto
kermavaahto
sekoita eka sulatettu suklaa ja tuorejuusto.. sitten kermavaahto sekaan. mausta sokerilla.
250g voita
vajaa 500g tomusokeria (osan voi korvata esim kaakaojauheella, mansikkatomusokerilla tms.)
2rkl maitoa
2tl vaniljasokeriaVatkaa huoneenlämmössä pehmennyt voi vaahdoksi puolikkaan tomusokeripaketillisen kanssa. Lisää maito ja vaniljasokeri ja tomusokeria sen verran, että vaahto vaikuttaa ja maistuu hyvälle. Pursota ja laita jääkaappiin kovettumaan.
ei kai tämä mikään painonvartijoiden ketju ollutkaan. Pakkoko sitä on syödä herkkuja, jos vain haluaa vahtia kaloreita? Tai syö silloin vain puolikkaan hyvää kuin kaksi huonompaa :-)
tomusokerista, mikä vissiin onkin se alkuperäinen amerikkalainen resepti. Äskettäin kokeilin sellaista, että keitin 2 dl fariinisokeria ja 2 dl kuohukermaa kinuskiksi, jäähdytin yön yli ja sitten vatkasin vaahdoksi. Nam! Helteillä ei vaan ollut kovin jämäkkää, mutta hyvää.