Kamalia pizzatäytteitä tuli vastaan kun seikkalin pizzaonlinessa :D
Oikeastiko joku valitsee tällaisia täytteitä ?
-smetana
-bearnaisekastike
-ranskalaiset(ööh)
-jäävuorisalaatti
-anjovis
Kommentit (7)
Sinne pohjalle vai päälle kasoina? Kyllä minäkin smetanaa käytän ruoanlaitossa.ap
mutta lisäksi jäävuorisalaatti sopii hyvin, jos pitsan taittaa puoliksi ja väliin jää salaattia. Raikastaa mukavasti pitsaa.
Mieheni tilaa aina pizzan, jossa on mm. kananmunaa, pekonia sekä smetanaa. Toimii!
Itseäni oksettaa ajatuskin ns. hampurilais-pizzasta eli jotain salaattia, outoja kastikkeita (ap:n bearnaise!!) ja tyyliin jauhelihaa.
Se laitetaan tietysti vasta paistamisen jälkeen, juuri ennen syömistä, ja pitsa taitetaan kaksin kerroin.
italiassa esimerkiksi ranskalaiset ovat ihan yleinen täytevaihtoento...
kroatissa (jossa hyvin italialais tyylisiä pitsoja) sour cream oli myös yleinen.
Italiassa en tosin ole törmännyt esim. ananakseen pizzoissa mitä täällä käytetään paljon
-persikka, banaani ja muutenkin hedelmät, paitsi ananas
- simpukat :/
-kananmuna