Kokemuksia kortsuista?

Vierailija

Sattuneesta syystä nyt on sellainen hetki elämässä, että on pitänyt käyttää kortsuja.

Lähtökohtahan on se, että vihaan kortsujen käyttöä yli kaiken, mutta paras tähän mennessä on ollut Sultan Ultra Thin. Nuukana miehenä ostin taannoin RFSU Thin, kun niitä sai 10 kpl samalla hintaa kuin Sultania 5 kpl. No nehän oli ihan perseestä. Tuntuma kuin olisi polkupyörän sisäkumi mulkun päällä. Terskalle ei ole kunnon tilaa, kumityyppi vaatii valtavasti liukuvoidetta.

Sultan Ultra Thin on ihan toista maata, ei liian suurta eroa paljaalla vetelyyn, toisinsanoen mielummin tällä kuin puutteessa. Millaisia kokemuksia muilla?

Kommentit (5)

Vierailija

RFSU:n Naked lateksiton kondomi on tuntuman kannalta paras, jos peniksesi sattuu olemaan sopivan kokoinen. Se kun ei juurikaan veny. Se on lisäksi täysin hajuton, joka ainakin minulle on tärkeää.

Vierailija

kyseiseen kortsuun laitan vararavintoa hulppeasti, koska korstsuhan venyy. Hölkätessä on kiva ottaa kortsusta pizza-palaa ja toisetsa kortsusta mansikkahemua.Ulla

Vierailija

Meidän liitossa kumi toimii ehkäisynä, eikä minulla miehenä ole ollut mitään valittamista sen suhteen. Pari viikkoa menee että tottuu kumiin mutta sen jälkeen tuntuu yhtä taivaalliselta kuin paljaanakin.Onhan siinä aina hienoinen ero, mutta ei mitenkään suuri, siis paljaana tai kumin kanssa.Sultaanin toi Ultra Thin oli viimeisin paketti mitä tuli ostettua, eikä yhtään hassumpi. Edelleen kyllä käytän muitakin merkkejä, tykkään kyllä nuista juomullisistakin.Ennen muksua kun seksiä sai päivittäin niin kaipasi välillä saada paljaana, se hoitu näppärästi vaimon kuukautisten aikaan kun ei juurikaan pelkoa raskaudesta.Alkuaikoina meni kyllä pari kertaa kumi rikki, eikä huomannu ajoissa. Merkkiä en muista, mutta oli kyllä kovaa kyytiäkin ja ei liukkaria. Nolona apteekkiin jälkiehkäisypillereitä hakemaan :/Eli siis meillä kumin käyttö on sivuseikka kun sais vain vaimon haluamaan niin kuin ennen muksua :(T: hienoisesta puutteesta kärsivä 26v mies

Vierailija

Paras kokemus on ollut Easy pysyi päällä kuin tauti ja tuntuma oli hyvä ja luisti hyvin. Orgasmin jälkeen minulla on tapana naida vielä hetki ennenkuin vedän pehmenneen kalun ulos. Vaimo pitää kiinni kumista, kun vielä jyystän, tuntuu ihanalta lutkuttaa sperma kumissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat