En ymmärrä aikuisten päiväunien nukkumista

Vierailija

eriasia tietysti jos ei yöllä saa nukuttua lapsen takia tai jos herää neljältä mutta anoppi joka kuorsaa kymmeneen nukkuu päiväunet palttiarallaa kaksi tuntia klo 15-17.00 ja silti väsyttää.Lääkärissä ei todettu muuta kuin laiskimus hibicaalimus.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Miksi anoppi ei saisi nukkua? Mitä sen sitten pitäisi tehdä? Katsoa telkkaria vai?Musta parin tunnin päikkärit on ihan luksusta ja otan ne aina kun voin.

Vierailija

kenenkään nukkumisia:D Mutta, kun nyt puheeksi otit, niin mieheni nukkuu varmaan eniten maailmassa, mutta toisaalta on myöskin maailman vähiten hermoileva ihminen.En vielä kolmeenkymmeneen vuoteen ole nähnyt suuttuvan kellekään tai mistään.

Vierailija

Ihminen ei nukahda, jos ei ole väsynyt.Itselläni on krooninen unettomuus öisin. Varsinkin tietoituus aikaisesta aamuheräämisestä pitää minut takuulla valveilla koko yön. Joten olen usein päivisin aivan poikki. Yleensä en kotiäitinä nukkumaan päivisin pysty, mutta jos siihen satunnaisesti tilaisuus tulee, otan takuulla päikkärit. Onko se laiskuuta?

Vierailija

Monestihan näitä parin tunnin päikkärin nukkuja väsyttää juuri siksi, koska ovat siinä unipöhnässä koko päivän.Mutta ei sun kannata ap stressailla muiden nukkumisia, annetaan kaikkien kukkien kukkia ja nautitaan elämästä :)

Vierailija

mutta Suomessa pihistellään tarkoituksella tästä lääkityksestä. Ja varsinkin jos ei ole työelämässä, niin annetaan vaan lihoa ja väsyä toinen aivan naatiksi.

Vierailija

Vai että sekin nyppii miniää kun anoppi nukkuu päiväunet.Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta. Mitään ei vuosiin löydetty ja jossain vaiheessa yritettiin tuputtaa masennuslääkkeitäkin. Sitten eräs lääkäri otti todesta ongelmani ja pantiin sairaalaan tutkimuksiin ja kerättiin vuorokausivirtsa ja siitä kilpirauhasarvoja ja muita tutkimuksia. Selvästi löytyi heittoa eri vuorokaudenaikohin.Syön nyt thyroksinia, mutta aina ei sekään ole kohdallaan vaan tulee joskus noita uupumuskausia.Huh huh, mulla on 2 poikaa. Mitenhän selitän miniälle, että otan joskus päikkärit. Pitää varmaan salata tämä asia.

Vierailija

Minulle sopii parhaiten se, että herään aamulla klo 7 maissa, nukun päiväunet noin 11-13 ja valvon puoleenyöhön. Olen sillä lailla pirtein, tehokkain, aikaansaavin.Laiskaksi minua ei voi sanoa, teen niin paljon.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat