Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kiisseli menee harmaaksi jääkaapissa?

Vierailija
02.06.2011 |

Miksi kiisseli muuttuu kummalliseksi jääkaapissa? Ei siis ole kyse mistään homeesta tms vaan sen rakenne menee erilaiseksi kylmänä. Mistä tässä on kyse ja voiko sitä jotenkin estää? Perunajauhoilla olen suurustanut kiisselin.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiehauta ainakin kiisseli suurustuksen jälkeen (älä kuitenkaan keitä).

Vierailija
2/2 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

se on ominaisuus. perunajauhokiisseli menee aina harmaaksi kylmässä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi kaksi