Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

uskaltaako espanjalaisen esikypsennetyn (grillatun) maissin syödä?

Vierailija
02.06.2011 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kyllä tuli syötyä espanjalaista kurkkuakin ennen kuin kohu bakteerista tuli.

Vierailija
2/6 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos pesit sen ensin todella hyvin ja kuumensit sitä vähintään 10 minuuttia seitsemässäkymmenessä asteessa niin joo! Muuten ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kyllä tuli syötyä espanjalaista kurkkuakin ennen kuin kohu bakteerista tuli.

Jos iskee mahavaivoja niin pää kolmantena jalkana sairaalaan. Oireiden tulo voi kestää jopa 10 päivää! :(

Vierailija
4/6 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisko kiehuva vesi parempi? Puoli tuntia?

Enkä käykö perus-Fairy vai pitääkö olla jotain muuta?

jos pesit sen ensin todella hyvin ja kuumensit sitä vähintään 10 minuuttia seitsemässäkymmenessä asteessa niin joo! Muuten ei.

Vierailija
5/6 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naurettavaa.

Vierailija
6/6 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä pesen kaikki vihannekset ja hedelmät ensin kuumalla vedellä ja Fairylla. Sitten pesen kädet Fairylla. Sitten kuorin hedelmät. Kuoritut hedelmät uskallan (vielä!) syödä raakana.

Vihannekset pilkon ja paistan pannulla ainakin 10 minuuttia. Desinfioin leikkuulaudan ja veitsen ja laitan tiskikoneeseen, pesen ne 70 asteessa.

Suihkuttelen Sagrotan-desinfiointiainetta koko ajan ympäriinsä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan yhdeksän