Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä juusto?

Vierailija
15.05.2011 |

Portugalissa hotelliaamiaisella oli aivan ihanaa juustoa. Se oli pehmeää, valkoista, jopa puolen sentin paksuisiksi siivuiksi leikattua. Maku ei ollut voimakas ja itseasiassa, kun leivälle laitoin, se maistui paistetulle keltuaiselle. Ei ollut kovin kiinteää, fetaa höttöisempää ja pehmeämpää.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
2/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuten Valion kotijuusto?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakko varmaan ostaa sitä ja maistaa pelkiltään pitkästä aikaa

Vierailija
4/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap, sellainen hieman ehkä rakeinenkin rakenne

Vierailija
5/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Azeitao?



Tero

Vierailija
6/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset




Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi Portugalissa olisi aamiaisella kyproslaista juustoa?

Vierailija
8/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi Portugalissa olisi aamiaisella kyproslaista juustoa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
15.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taleggio?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi viisi