Timantti- vai pylvästuija aidakkeeksi?

Vierailija

Kokemuksia kaipailen, tällä viikolla pitäisi ostoksille mennä, eilen kävin hypistelemässä ja olen koko ajan ollut pylvästuijan kannalla, mutta nyt iski epävarmuus. Paikka on varjoinen, mutta ajoittain tuulinen.

Kommentit (6)

Vierailija

en laittaisi timanttituijaa aitaan, se on kyllä kauniimpi, mutta myös hidaskasvuisempi ja arempi kaikinpuolin. Brabantintuija on melkeinpä se kestävin tuija aidaksi, siitä saa heti tosi tuuhean aidan, kun ostaa tarpeeksi isoja.

Vierailija

ja komppaan edellisiä. Älä laita tuijaa. Sitä on jo kaikkien muiden pihoilla, moni lajike (muistaakseni mm. nuo mainitsemasi) on tosi arka kevätauringolle (siinähän sitten suojailet joka armas kevät), ne eivät ole mitään silmäniloja ja ovat lisäksi myrkyllisiä.Omalle pihallemme oli edellinen asukas laittanut tuijaa. En tiennyt, että tuijalla on fototoksisia ominaisuuksia ennen kuin lapsi leikki piilosta tuijan seassa kesähelteellä ja olikin seuraavana päivänä kivasti vesikelloilla... Olin suunnitellut tuijanmurhaa jo aiemmin, mutta tuon tapauksen jälkeen saivat kyllä äkkilähdön.

Vierailija

kuusiaitaa, täällä päin ei juuri tuija-aitoja näy ja lisäksi se tulee talon taakse näköesteeksi ja tuulisuojaksi, ei lasten leikkipaikaksi.Mutta pylvästuijaa siis, kiitokset!

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat