Lue keskustelun säännöt.
Kuohkea ja pehmeä täytekakku pohjan ohje?
Kommentit (4)
lasi munia, lasi sokeria -> vaahdotetaan oikein kuohkeaksi ja mukaan lasi jauhoa joissa rkl leivinjauhetta.
lasin voi korvata siis mitalla kuin mitalla, kunhan kaikki mitattu samalla tilavuudella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kakkonen.. olin sitten minuutun hitaampi :)
terv numero kolme
Eli sinne munia niin paljon kun menee?
Laita yhteen lasiin 5 munaa
yhteen lasiin yhtä paljon sokeria
yhteen lasiin yhtä paljon jauhoja, joista puolet perunajauhoa ja puolet vehnäjauhoa sekoita sekaan 2 tl leivinjauhetta.
Vatkaa ensin munat ja sokeri, reilun kauan, että tulee aika jämäkkä vaahto. Käsivatkaimella voi mennä 10 minuuttiakin helposti. Sitten kääntelet jauhot sekaan. Uunissa 40 minuuttia, kiertoilmalla 175 astetta ainakin. Tulee täydellinen pohja.