Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakkee! Teen kakkua ekakertaa!

Vierailija
12.04.2011 |

Onko väliä onko pohja sokerikakku tai "sieni"kakkupohja?



Miltä täyteet kuulostaa?

-kostutus tölkki persikan pehulla

-pohjalle hilloa Esim lemon crudia

-päälle panaania siivutettuna

-mascarpone-vispi sekoitus,siihen sekaan lykkään vielä ananasmurskaa ja persikka kuutioita

-kahteen kerrokseen tätä

-päälle vispi-valkosuklaa kerma sekoitus ja karkeista tms koristelu (pääsiäismuna siihen päälle karkeista)



Mitä mieltä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse kostutan maidolla pohjan ja korkeintaan kahta eri makua täytteeksi, esimerkiksi vadelma ja mansikka tms.

Kermastakaan ei kannata tehdä liian makeaa jos kakun päälle tulee paljon karkkikoristeita, tai jos täyte on jo valmiiksi kovin makea.

Tämä oli vain minun tyylini, muut voivat olla eri mieltä.

Vierailija
2/4 |
12.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä makeampaa, sitä parempaa. Ei kai sitä kakkua ole tarkoitus kovin paljoa syödä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisaalta taas nuo hedelmät on aika mietoja ja sulautuu yhteen niinkuin hedelmäsalaatissakin:D Mites tuo lemon crud,en ole ikinä syönyt sitä,onko kirpeää vai äitelän makeaa??koristeet voi olla hedelmistäkin!

Vierailija
4/4 |
12.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erittäin ohut kerros antaa todella voimakkaan maun ja on muutenkin aikuisten makuun eli riippuen mihin juhlaan kakkuasi teet. Myös ananas täytekakussa on aika voimakas maku. Persikka on ok kerma-valkosuklaa myös.