Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

oijoi... olen tekemässä pitsaa ja...

Vierailija
10.03.2011 |

päiväys menossa naudan paistijauhelihassa umpeen noin... kahden tunnin kuluttua.... mitä teen? hylkäänkö roskiin ja laitan vaan tomaattia ja mozzarellaa? Apuva!

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

käyttää loppuun asti, onhan sulla vielä pari tuntia aikaa...

Vierailija
2/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakkaus, haista sitä, paista se ja tiedät. paistaessa hajun huomaa selkeiten, haisee happamalle ja epämiellyttävälle... tosin niinhän ne melko tuoreetkin jauhelihat välillä haisee, kun ne ei vaan kestä kuljetusta ja oman jääkaapin 6asteen lämpötilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

muy varmasti elä syö paskaa, tilaa pitsa pitseriasta...

Vierailija
4/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi jeesus.. joo ehkä tilaan ehkä en. piereskele yksinäs..... ja haise!

Vierailija
5/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mamma kun tietäsit miten yöllä rutiset...

Vierailija
6/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt hikeenny, saattaahan se joskus...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mut olen niin herkkä edes kommentoimaan...

Vierailija
8/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

... ennenku jauheliha menee pilalle....!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

juurihan kommnetoit!

Vierailija
10/10 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se bakteeriasia ei olekaan se pahin juttu vaan se että pizzan maku menee pilalle hapanneesta jauhelihasta.

no ap, oliko se liha vielä syötävää?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi yhdeksän