oijoi... olen tekemässä pitsaa ja...
päiväys menossa naudan paistijauhelihassa umpeen noin... kahden tunnin kuluttua.... mitä teen? hylkäänkö roskiin ja laitan vaan tomaattia ja mozzarellaa? Apuva!
Kommentit (10)
Pakkaus, haista sitä, paista se ja tiedät. paistaessa hajun huomaa selkeiten, haisee happamalle ja epämiellyttävälle... tosin niinhän ne melko tuoreetkin jauhelihat välillä haisee, kun ne ei vaan kestä kuljetusta ja oman jääkaapin 6asteen lämpötilaa.
muy varmasti elä syö paskaa, tilaa pitsa pitseriasta...
voi jeesus.. joo ehkä tilaan ehkä en. piereskele yksinäs..... ja haise!
mamma kun tietäsit miten yöllä rutiset...
nyt hikeenny, saattaahan se joskus...
mut olen niin herkkä edes kommentoimaan...
... ennenku jauheliha menee pilalle....!
Se bakteeriasia ei olekaan se pahin juttu vaan se että pizzan maku menee pilalle hapanneesta jauhelihasta.
no ap, oliko se liha vielä syötävää?
käyttää loppuun asti, onhan sulla vielä pari tuntia aikaa...