Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten maustatte marinoimattoman kanan?

Vierailija
10.03.2011 |

Esimerkiksi fileesuikaleet tai fileepihvit?



Tuntuu että en saa niistä ikinä hyvänmakuisia vaan aina jää mauttomaksi...

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Curry ja paprika kannattaa lisätä öljyyn, paistaa niitä hetken ja sitten vasta lisätä kana(suikalee)t.



Marinadista tulee hyvä, kun lisää jotain hapanta (se mureuttaakin lihaa samalla), vaikkapa jugurttia. Siihen sitten vaikkapa suolaa, tomaattipyrettä, valkosipulia jne.

Vierailija
2/9 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suolaa, mustapippuria myllystä ja sitruunamehua. Rosmariinikin sopii hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmista broilerimaustetta, joka on ihan sairaan hyvää ja helppoa. Nyt on kuitenkin projektina oppia maustamaan kana "itse", jottei sitä suolaa tulis ihan niin paljon.

Vierailija
4/9 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai sitten uuniin ja punasta tai vihreetä pestoa päälle, simppeliä ja ihan ok, tulisesta jos ei tykkää44

Vierailija
5/9 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suolaa, sitruunapippuria ja vähän sitruunan mehua. Ihan hyvää tulee.

Vierailija
6/9 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan kanan, lisään suoraan pannulle curryjauhoa, käräytän sen kananpintaan ja lisään kermaa. Hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sitruunapippuria,sipulia, kermaa. NAM!

Soijan voi korvata aurajuustollakin

Vierailija
8/9 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis suola, pippuri, sipulitkin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
11.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

toisinaan kuullotan pannulla hetken currya, valkosipulia, kardemummaa, kanelia, inkivääriä, kurkumaa ja maustepippuria ja paistan kanat tässä mausteseoksessa. lopuksi lisään joukkoon hieman maustamatonta jugurttia tai ihan vain vettä. mitä nyt kaapissa sattuu olemaan.



toinen hyväksi havaittu on sekoittaa voihin salviasilppua tai kuivattua salviaa, hieroa kanan pintaan suolaa, pippuria ja tätä salviavoita ja paistaa kana/fileet/suikaleet uunissa. astian pohjalle sulaneesta voiseoksesta saa nopeasti kastikkeen lisäämällä kermaa.



kolmas ihan hyvä resepti on paistaa pannulla purjosipulia, salviaa ja mustapippuria ja paistaa kana tässä seoksessa. kun kana on ruskistunut lisään joko kasvislientä tai valkoviiniä ja annan hautua tunnin verran. lopuksi lisään hieman kermaa ja annan kiehua kasaan.



ja ja ja... kannattaa testailla ihan omilla lempimausteilla, kyllä siitä lopulta hyvää tulee.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kaksi