Mikä olisi hyvä leivänpaahdin (väri musta tai metalli)?
Kommentit (5)
Meillä on sellainen. Todella hyvä, nopea, tasainen paahtotulos.
Katso, että leivänpaahtimessa on ennemmin yksi pitkä aukko, kuin kaksi lyhyttä. Voi paahtaa pitkiäkin leipiä.
Ja tsekkaa vastukset. Hyvässä leivänpaahtimessa on sisällä kaksi sellaista lasiputken näköistä, pitkää vastusta. Niillä saa paremman paahtotuloksen, kuin sellaisilla, joissa on sisällä vaan "metalliritilä", joka kuumenee.
Noita tuollaisilla vastuksilla varustettuja leivänpaahtimia on markkinoilla aika vähän. Gigantissa taisi olla. Hinnat 100 euroa ja yli.
niitä "pitkiä" leipiä voi laittaa keskeltä poikki? :D
on sellainen iso ja pinta rosteria, muut osat mustia.
Siinä paahtuu sellaiset isotkin paahtikset hyvin ja tasaisesti, yhteensä laitteeseen mahtuu neljä viipaletta.
Hyvin on kestänyt, tilaa tosin vie :(
ja mielellään Euroopassa valmistettu? (Löytyykö sellaista?)
Saksalaiselta Cloerilta löytyy tyylikäs malli Cloer 3928 Serie Mona, rosteria ja toiminut meillä yli 5 vuotta. Toinen malli Cloer 3519 Alumiini on myös asiallinen! www.cloer.fi
Meillä on sellainen. Todella hyvä, nopea, tasainen paahtotulos.
Katso, että leivänpaahtimessa on ennemmin yksi pitkä aukko, kuin kaksi lyhyttä. Voi paahtaa pitkiäkin leipiä.
Ja tsekkaa vastukset. Hyvässä leivänpaahtimessa on sisällä kaksi sellaista lasiputken näköistä, pitkää vastusta. Niillä saa paremman paahtotuloksen, kuin sellaisilla, joissa on sisällä vaan "metalliritilä", joka kuumenee.
Noita tuollaisilla vastuksilla varustettuja leivänpaahtimia on markkinoilla aika vähän. Gigantissa taisi olla. Hinnat 100 euroa ja yli.