Lue keskustelun säännöt.
Leipurit! Voiko marsipaanikuorrutuksen tehdä edellisenä päivänä?
28.02.2011 |
Säilyykö hyvänä? Vai kannattaako tehdä vasta tarjoilupäivänä?
Kommentit (6)
Muistathan laittaa esim. voikreemin marsipaanin alle niin se ei kostu ja pysyy tosiaan hyvänä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
joten en laittaisi sitä. Turvallista on laittaa voikreemin, pelkän kakkupohjan tai marmeladin päälle.
Voit myös kaulia marsipaanin valmiiksi ja peittää kelmulla yön ajaksi.Silloin ei tarvitse pelätä, että marsipaani "löttääntyy".
suklaa/hasselpähkinälevite, kun on niin kiinteää ja kuitenkin helposti ja ohuelti levittyvää
Mutta älä myöskään pidä jääkaapissa samaan aikaan mitään voimakkaasti makua antavaa : )
jääkaapissa ilman kupua. Ja hyvät ohjeet löydät kinuskikissan blogista.
Muistathan laittaa esim. voikreemin marsipaanin alle niin se ei kostu ja pysyy tosiaan hyvänä.