Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Salsasta kysymys (siis siitä punaisesta mönjästä:D ) !
27.02.2011 |
Olen ensimmäistä kertaa elämässäni tekemässä salsaa ja tarkoitus on tarjoilla se wrappien kanssa. Mutta nytpä ahdistuksekseni löysin sekä sellaisen reseptin, jossa aineet kuumennetaan että sellaisen, jossa ei kuumenneta. Kumpaa käytän? Kumpi on parempi tähän ruokaan?
Kommentit (2)
parempaa wrappeihin. Tuoresalsa käy sitten esim. joidenkin ruokien lisukkeena, ja miksei wrappeihinkin, mutta on siis erilaista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
laitan salsaan myös sipulia ja haluan että se pehmenee kiehuessa. En tiedä millainen ohjeesi on, mutta minä laitan myös jalapenoa ja sekin luovuttaa makua paremmin kiehuessaan. Puolisen tuntia miedolla lämmöllä riittää. Jäähdytys käy helposti nyt jos haluaa kylmäksi, ulos vaan vähäksi aikaa.