Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Salsasta kysymys (siis siitä punaisesta mönjästä:D ) !

Vierailija
27.02.2011 |

Olen ensimmäistä kertaa elämässäni tekemässä salsaa ja tarkoitus on tarjoilla se wrappien kanssa. Mutta nytpä ahdistuksekseni löysin sekä sellaisen reseptin, jossa aineet kuumennetaan että sellaisen, jossa ei kuumenneta. Kumpaa käytän? Kumpi on parempi tähän ruokaan?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
27.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitan salsaan myös sipulia ja haluan että se pehmenee kiehuessa. En tiedä millainen ohjeesi on, mutta minä laitan myös jalapenoa ja sekin luovuttaa makua paremmin kiehuessaan. Puolisen tuntia miedolla lämmöllä riittää. Jäähdytys käy helposti nyt jos haluaa kylmäksi, ulos vaan vähäksi aikaa.

Vierailija
2/2 |
27.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

parempaa wrappeihin. Tuoresalsa käy sitten esim. joidenkin ruokien lisukkeena, ja miksei wrappeihinkin, mutta on siis erilaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla