Siskonmakkaran pakastus???
Eli siis tein keittoa ja lisäsin pakkasessa olleet sulatetut siskonmakkarat. Makkara näytti ja tuoksui ihan normaalille, mutta nyt keitossa makkaroihin ilmestyi valkoisia limaisia könttejä.
Onko siskonmakkarat voineet pilaantua, vaikka ovat olleet pakkasessa? Vai onko niiden koostumus jotenkin muuttunut pakkasessa?
Kokemuksia kaipaisin viisaammilta, kiitos!
Kommentit (9)
kyllä mä olen niitä useinkin pakastellut,eikä koostumus tai maku ole muuttunut koskaan.
sinulla koskaan ollut siskonmakkaroissa kuvaamiani valkoisia könttejä?
ap
haiseeko tai maistuuko oudolle?
kerran jätin syömättä kun olivat olleet pakkasessa puolivuotta ja maistuivatkin eltaantuneelle.tuskin ois myrkyllistä ollut,mutta possunlihaan tulee helposti eltaantunut maku.
sori sä vastasitkin ettei maistu oudolle..
haiseeko tai maistuuko oudolle?
kerran jätin syömättä kun olivat olleet pakkasessa puolivuotta ja maistuivatkin eltaantuneelle.tuskin ois myrkyllistä ollut,mutta possunlihaan tulee helposti eltaantunut maku.
ulkonäöltään vain melko kuvattavaa.. :)
ap
Vanha ketju, mutta nostetaan, sillä itselläni kävi nyt, kuten aplla.
Pakasteesta sulatettuja siskonmakkaroita laitoin keittoon ja nyt pinnalle on ilmestynyt valkoisia, inhan näköisiä palleroita. Onko tuote pilaantunut vai ainoastaan rakenne muuttunut, onko asiasta tietäviä paikalla hoi??? Ei tuota uskalla syödä..vai uskaltaako?
Niitä ei kannata pakastaa. Rakenne ja näkö muuttuu.
Jos siskonmakkara on pakattu suojakaasuun, ei niitä suositella pakastettaviksi. makkara paisuu kun sitä lämmittää (kiehauttaa), kun suojakaasuun pakattu makkara jäähtyy niin makkaran rakenne on muuttunut se kutistuu jolloin sisään jäänyt rasva pursuaa ukos makkaran paloista.
kyllä mä olen niitä useinkin pakastellut,eikä koostumus tai maku ole muuttunut koskaan.