Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

En ole koskaan tehnyt suolaista piirakkaa, kysymystä pukkaa

Vierailija
11.02.2011 |

Eli jos teen piirakan tänään niin onko se vielä kelpoa sunnuntaina? JOtkuthan paranee parin päivän aikana, mutta päteekö tämä esim. kinkkupiirakkaan?



Onko joku kohta missä voi mennä pieleen sen kanssa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
11.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joten tee vasta sunnuntaina.

Tai sit laita suoraan uunista ulos ja sen jälkeen pakkaseen ja lämmitä ennen tarjoilua

Vierailija
2/5 |
11.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielellään vielä melkein suoraan uunista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
11.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
4/5 |
11.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.kinuskikissa.fi/lohipiirakka/



En tiedä vielä teenkö lohi vai kinkkupiirakan

Vierailija
5/5 |
11.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

on varmaan herkullisinta niin. Kaikki menee varmasti hyvin :)

Se pohjaa kysynyt

<a href="http://www.kinuskikissa.fi/lohipiirakka/" alt="http://www.kinuskikissa.fi/lohipiirakka/">http://www.kinuskikissa.fi/lohipiirakka/</a&gt;

En tiedä vielä teenkö lohi vai kinkkupiirakan