Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tekisin kesäkurpitsasta??

Vierailija
02.06.2008 |

.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
02.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

2/3 kurpitsaa, 1/3 perunaa, nesteeksi vähän keitinlientä ja ruokakermaa/kaupakermaa/soijakermaa jne. Ruokaisampaa saat kun lisäät mukaan pannulla rapeaksipaitettuja pekonisuikaleita tai vegeversiona paitettua sipulia tai tofua tai leipäkrutonkeja.... Itse laitan mausteeksi vielä pari valkosipulinkynttä.

Vierailija
2/7 |
02.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän öljyä ja vettä sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
02.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko kesäkurpitsa, sipuli ja mahdollisuuksien mukaan muita vihanneksia (paprikaa, sieniä, aurinkokuivattua tomaattia, sokeriherneitä tai herneenpalkoja jne) palasiksi. Kääri palaset leivinpaperiin ja folioon, laita joka nyyttiin sisälle myös vähän makusi mukaista tuorejuustoa ja yrttejä ja paista uunissa tai grillissä 15 min

Vierailija
4/7 |
02.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinadiin öljyä, valkosipulia, yrttejä, viinietikkaa, suolaa, pippuria ja ehkä hunajaa. Maistuu mulle muutaman tunnin marinoinnin jälkeen sellaisenaan esim. salaatissa, hyvää myös jos paahtaa lopuksi uunissa.



Hyvä pastakastike syntyy myös, joukkoon sitruunaa ja ruokakermaa, pippuria ja sipulia.



Tai täytettyjä kesäkurpitsoja uunissa. Tai jotain kasvisgratiinia. Kasvislasagnea. Ja tietysti käy jatkeeksi mihin tahansa lihakastikkeeseen tai -pataan. Höysteeksi kalalle. Monikäyttöinen vihannes.

Vierailija
5/7 |
02.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoraastetta pinnalle ja uuniin.

Vierailija
6/7 |
02.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kesäkurpitsa

punainen paprika

omena

purjo

valkosipulin kynsi

ruokakermaa

kasvisliemikuutio

vettä

öljyä

sitruunan mehua

tuoretta basilikaa



kuullota paloiteltu kesäkurpitsa ja paprika öljyssä kattilassa, samoin hienonnettu valkosipuli. Lisää 2,5 dl ruokakermaa ja 5dl vettä ja kasvisliemikuutio. Anna kiehua 5 min. Lisää kuutioitu omena ja purjosilppu ja keitä vielä hetki. Lopuksi mausta puolen sitruunan mehulla ja basilikalla.

Tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa. Todella herkullista ja nopeaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
02.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

keitä sipulia, porkkanaa, pari pottua ja kesäkurpistaa. soseuta ilman lientä. lisää sen jälkeen keitin lientä ja reilu puoli pakettia koskenlaskiaa. ja ei kun syömään