kastike broileriruikaleille
olen yleensä heittänyt purkin ruokakermaa broiskusuikaleiden kanssa, nyt kuitenkin on alkanut tympiä tuo ruokakerma. Minkälaisia nopeita kastikkeita olette tehneet broilerisuikaleille? Ajattelin jotain curryn makuista.
Kommentit (7)
tulihan otsikkoon myös tahatonta komiikkaa näin ke-aamupäivään. ruikaleitapa juu.... =)
paistettujen suikaleiden päälle ja vettä sen verran, että on sopivan paksuista. Tuorejuuston makua voi vaihdella omien mieltymysten mukaan.
Kaupasta valmis currykastikepurkki pannulle, pari minuuttia ja valmis.
Tai sitten tuorejuustoa (esim. maustamatonta) ja pieni loraus jotain nestettä, maustetaan itselle sopivaksi ja keitellään sopivan paksuiseksi kokoon. Tykkään paksuista "kastikkeista", melkeinpä vain sellaisesta paloihin tarttuvasta hunnusta.
Olut on myös aina hyvä raaka-aine kastikkeiden tekemisessä. Yrteillä saa makua. Tomaattimurskaakin jotkut käyttävät. Mutta kukapa kotiäiti olisi juuri ennen tarjoilua tehnyt kanaruikaleille flambeerauksen?
+ kanaliemikuutio vedessä. Kun vesi on haihtunut, lisään vasta kerman.