Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

2 kg:n naudan ulkofile jääkaapissa.

Vierailija
16.01.2011 |

Mitä teen siitä? En ole koskaan ennen käsitellyt tuollaista liha könttiä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
16.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkofileestä saa parhaat pihvit. Paahtopaisitinkin tuosta voisi tehdä.

Vierailija
2/2 |
16.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 kg pihvikarjan ulkofilettä tai paahtopaistia palana

1 pieni punainen paprika

1 pieni vihreä paprika

1 pieni sipuli

1 rkl kaprista

50 - 100 g sinihomejuustoa

2 prk smetanaa

2 valkosipulin kynttä hienonnettuna

suolaa

mustapippuria



Ota liha 2 tuntia ennen paistoa huoneen lämpöön. Pilko paprikat ja sipuli hyvin pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon kapris, murennettu homejuusto, smetana, valkosipuli ja mausta mustapippurilla. Ruskista liha pieni alue kerrallaan kuumalla pannulla kunnes liha on joka puolelta kauniisti ruskistunut. Leikkaa sitten liha 1-2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Lado viipaleet limittäin uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada viipaleiden päälle kasvis-smetana höystö. Paista uunissa 200 C noin 30-40 minuuttia halutusta kypsyydestä riippuen.



Lopuista pihvit.



Tero

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla