Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys leipäjuuresta:

Vierailija
16.01.2011 |

Meinaan tehdä ekaa kertaa elämässäni ruishapanjuuren, Heléne Johanssonin ohjeen mukaan. Ohjeessa ei kuitenkaan sanota mitään veden lämpötilasta. Mikähän olisi optimaalinen?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja siis leivon suht säännöllisesti itse :)

Vierailija
2/3 |
16.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon jo pitkään leiponut kaiken leivän itse, mutta toi Johanssonin kirja avasi mulle aivan uuden maailman, ja meinaan kyllä kokeilla varmaan jokaista ohjetta. Oon aivan sairaan innoissani! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se peritään isovanhemmilta

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kahdeksan