Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voin kertoa lettujeni kohtalon, tein taikinan

Vierailija
13.01.2011 |

kotiin turpoamaan, hain kaupasta kananmunia ja Emmental-juustoraastetta, sekoitin taikinaan vain yhden munan (esivatkattuna) ja toisen laitoin tekemäni jauheliha-sipuli-ohrasuurimo-täytteen sekaan. Lisäksi juustoraastetta hieman täytteeseenkin, paistoin letut, ja nyt ne ovat uunissa täytteineen jälkikypsymässä vuoassa, reilusti Emmentalia päällään.



Lettutaikina on siis kuin AV-mamman lapsi, viihtyy hetken kotonakin, vaikkei uskoisi ;)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
13.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tero

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme yksi