Lue keskustelun säännöt.
Miten tehdään suklaakuorrutus kakkuun?!
20.10.2005 |
Auttakaapas nyt avutonta, elikkä meinasin laittaa täytekakkuun suklaakuorrutuksen.. Siis semmoisen mihin tulee ihan sulatettu maitosuklaa. Mutta pitääkö sekaan laittaa rasvaa tai jotain, muutenhan siitä tulee liian kova? Onko muunlaisia vinkkejä miten tekisi suklaakuorrutuksen? Olisin tosi kiitollinen neuvoista! :)
Kommentit (2)
tyrkyttämään blogiani, josta voit käydä katsomassa kakun suklaakermavahdolla ja suklaakuorrutteella. Jos kiinnostaa....www.lintu75.vuodatus.net
Klikkaa kohtaa lokakuu, niin saat kaikki kuvat auki. Eli sacherkakussa on se suklaakuorrute=)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Moi. Päätäni en laita pantiksi, mutta käsittääkseni maitosuklaa " palaa" eikä kestä ainakaan ihan suoraan kattilassa sulattamista. Jos haluat kokeilla, sulata maitosuklaa mikrossa.
Tässä yksi suklaakuorrutus:
100g margariinia/voita
150g taloussuklaata
Sulata rasv kattilassa miedolla lämmöllä, paloittele joukkoon suklaa ja sulata se koko ajan sekoittaen, kunnes seos on tasaista.
Kaada jäähtynyt mutta vielä juokseva kuorrutus kakun päälle ja reunoille.
Ja jos maitosuklaata haluat käyttää...tee suklaakermavaahtoa, et varmasti pety!