Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

hapanta kermaa. Miten kauan sitä voi

Vierailija
03.01.2011 |

käyttää? Katsoin hapankermakakkuohjeita, mutta kuinka vanhaa kermaa voi käyttää ilman vatsavaivoja? Olis yksi purkki, pvm 29.12.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tein uudeksi vuodeksi suolaisen piirakan, johon upotin smetanapurkin päiväyksellä 1.11. =0)



Emme kuolleet kukaan, eikä kukaan valitellut vatsavaivoja. Eli näin ollen, jos tavallinen kerma (eli ei valmiiksi hapatettu) on päivätty 29.12. niin todellaKIN voi käyttää vielä ainakin viikon tästä eteenpäin. Sitten kun on kiinteä ja neste erkaantunut, niin sit älä käytä enää, paksuuntuneenkin kerman voi just jonnekin paistettavaan laittaa ihan hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kahdeksan