Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Mistä ostat agar agaria?

Vierailija

Marmeladi-karkkeja olisi halu päästä tekemään, mutta mistään ei saa agar agaria!Yliopiston apteekista sanoivat, että on poistunut valikoimista, ja Prismassa eivät olleet ikinä kuulleetkaan koko aineesta.Mistä olette onnistuneet hankkimaan omanne?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Ite ostin just viikolla Leppävaaran apteekista. Oli 6 euroa 25 grammaa, sellaista minigrip- ja paperipussiin pakattua valkoista jauhetta.

Vierailija

ainakin saa. Googlasin äsken tuosta aineesta ja tuli vastaan joku verkkokauppa, joka myy sitä. Taitaa olla halvempaa kuin apteekissa, tosin postikulut tietysti tulee lisäksi.

Vierailija

Se on vaan tää Savonlinnan Prisma, jossa ei oo koskaan kuultukaan... voi huoh. Aina ei oo niin kiva asua maaseudun rauhassa.Ne tarjos hillosokeria ja ties mitä kaikkea, 5 ihmistä yhteensä yritti selvittää agar-probleemaa.Täytyy vaan sitten stadiin lähteä hakemaan aineet :/-ap

Vierailija

Tilaan kuitenkin netin kautta, syteen tai saveen. Näytti, että parhaimmillaan kuitenkin ennen joulua voisi olla perillä, jos tänään tilaa.Täällä Savonlinnan alueella ei ole paljon valinnanvaraa mistään, ei apteekeistakaan. Viimeksi yritin akuutisti etsiä piilolinssinestettä jonain iltana, soittelin kaikki mahdolliset apteekit läpi ja loppujen lopuksi Parikkalan apteekista löytyi - 50 ml minipullo. Pakko oli ottaa, kun ei muuta saanut siihen hätään.Näin surkeasti on täällä asiat.. Jos Yliopiston apteekissa ei oo agaria eikä Prismassa kukaan 5 myyjästä ollut ikinä kuullut koko nimitystä, niin veikkaan että pienemmissä putiikeissakaan ei ole :/-ap

Vierailija

tilattavaa kilotavaraa. Kyllä jokainen Suomen apteekki pystyy tuota tilaamaan seuraavalle päivälle. 100 g pakkauksessa ja isomassa saa. Eri asia haluaako joku apteekki seisottaa sitä varastossaan, kun harvoin menee ja etenkin, jos et halua ostaa koko purkkia kerralla. Mut ei se mitään kallista ole.

Vierailija

Lainaus:

Näin surkeasti on täällä asiat.. Jos Yliopiston apteekissa ei oo agaria eikä Prismassa kukaan 5 myyjästä ollut ikinä kuullut koko nimitystä, niin veikkaan että pienemmissä putiikeissakaan ei ole :/ -ap
Niin, tässä kohtaahan olit väärässä. Toisinaan niistä pienemmistä putiikeista saa parempaa palvelua ja ne ovat valmiita selvittämään asian asiakkaan puolesta. YA.ssa kaiken pitää olla valmiiksi pussissa tai tuubissa. Siellä ei valmisteta paikan päällä enää lääkkeitä, vaan kaikki on keskitetty Helsinkiin, joten tuskin ne myöskään alkaa punnailemaan mitään erikseen.

Vierailija

Meilläpäin lähi-K-marketissa näytti olevan, samoin Citymarketissa. Lähi-Prismassa ei ollut, eikä kukaan ollut moisesta kuullutkaan. Tosin siellä Prismassa myyjä ei tiennyt mitä korintit ovat, eikä tiennyt kyllä ostajakaan (kuuntelin hetken keskustelua ja menin sitten näyttämään mistä korintteja löytyy.Prismassa ei ollut myöskään tuoreita viikunoita, siikaa, kalkkunan rintaa (vain niitä vetisiä rullia), maustettuja siirappeja, valmiiksi paistettua ja siivutettua joulukinkkua (juu, halusin pienen erän kinkkua valmiina jo ennen joulua). Ja mitähän vielä. Niin, siellä ei ole Valion mandariini-vaniljajugurttia, joka on paras jugurtti kaikista. Ja maito maksaa 15 senttiä enemmän litralta kuin citymarketissa. En mene enää Prismaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat