Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkä lämpöistä pullaitaikinan nesteen

Vierailija
14.12.2010 |

pitää olla, että taikina kohoaa? Kuivahiivassa 42 astetta, mutta entä palahiivassa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
14.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

taikina harvemmin nousemaan hyvin. Nyt ostin mittarin enkä taaskaan saa sitä saamarin taikinaa nousemaan. Nyt se on vesihauteessa, toivottavasti nousee.

Vierailija
2/3 |
14.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita vedottomaan ja lämpöiseen paikkaan. esim. juuri käytetty mikro ja luukku kiinni. Kulhon päälle vielä leivinliina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
14.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta tuota mikroa käytän kyllä seuraavalla kerralla. Kiitti!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi viisi