Lue keskustelun säännöt.
Miten pehmeää voin pitää olla: vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi?
Kommentit (2)
oo sitten tainnut ennen leipoa... Jos jätät ne kokkikirjat aamuun odottelemaan ja otat sitten ihan koko päivän harjoittelun kannalta :D
mutta yleensä käytän margariinia ja minusta se on valmiiksi niin pehmeää, että voi vatkata melkein heti. Nyt on oikeaa voita piparitaikinaan ja voi on tosi kovaa oltuuaan jääkaapin takanaosassa. Useinhan sanotaan, että pitäisi olla huoneenlämpöistä, mutta itse en koskaan niin ole tehnyt.
Siksipä nyt tyhmiä kyselin :)
ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
oo sitten tainnut ennen leipoa... Jos jätät ne kokkikirjat aamuun odottelemaan ja otat sitten ihan koko päivän harjoittelun kannalta :D