Kuoman uudet katu-uskottavat

Vierailija

Onko kukaan nähnyt noita Kuoman Glamour saapikkaita myynnissä http://www.kuomiokoski.fi/tuotteet/jalkine_talvi_saappaat.htmlMenisivät meidän koulutytöllekin varmaan ja ovat ihan hyvän näköiset.Nettisivuillakaan ei ole jälleenmyyjiä, mur.

Kommentit (9)

Vierailija

muistatko? Huopatossuja ollaan metsästetty 5 lk tytölle, sellaiset haluaisi. Kaikki tyttölapset, Helsingissäkään ei halua paleltua vaan pukeutua ensi sijaisesti lämpimästi. Putkivarsi Kuoma tuntuu kuitenkin liian pikkulsten mallilta tuo glamour olisi varmaan mieleen.

Vierailija

Mäntyharjulla on iso liike mikä myy II laadun Kuomia puoleen hintaan markettien hinnoista.

Iso valikoima aivan kylän keskustassa.nimi oli  AutoBuumi/Kauppakulma mäntyharju

Kuoman tehdas on siinä lähellä.

Vierailija

No ainakin (Viikin) Prismassa on noita näkynyt. 

 

Minusta nuo kaikki Kuomat on kamalan näköisiä, mutta itsellänikin silti koiranulkoilutuskenkinä sellaiset on (Lady-malli), koska ne on ainoat kengät joissa mun vilukissan varpaat ei talvella lenkeillä palele. Lisäksi on kevyet ja miellyttävät kävellessä. Joten saavat rauhassa näyttää avaruuspukuun kuuluvilta, käytän silti kun toimii!

Vierailija

Mun mielestä oli oikein kivan näköisiä. Crossereita meillä on jo pari vuotta lapset käyttäneetkin, mutta ongelma tahtoo olla siinä, että muita kuin putkivarsia ei tahdo kaupoista löytyä kirveelläkään. Nuo glamourit oli mielestäni tosi söpöt. Ja jos ovat yhtä lämpimät ja kestävätkin kuin tavi-Kuomat, niin ostaisin ehdottomasti!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat