Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein äsken pullataikinan, mutta unohdin lattaa kananmunan.

Vierailija
27.11.2010 |

Mitenkähän tulee eroamaan valmiit pullat kun ei tuota nyt sitten ole joukossa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
27.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun veljen tyttö on allerginen.

Vierailija
2/7 |
27.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittaa kananmunaa välttämättä.. nesteeksikin käy vichy tai muu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
27.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

yhdyn edelliseen puhujaan...

Vierailija
4/7 |
27.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

munalla, niin sulla on hyvät munattomalle ja maidottomalle sopivat pullat, jos sattui margariinikin olemaan vielä laktoositonta. ;)

Vierailija
5/7 |
27.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

munalla, niin sulla on hyvät munattomalle ja maidottomalle sopivat pullat, jos sattui margariinikin olemaan vielä laktoositonta. ;)

Vierailija
6/7 |
27.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vaan, ihan miten kukin tykkää. Varmasti on ihan hyviä.



Minulle pullan välttämättömiä aineita ovat maito, vehnäjauho, hiiva, suola, sokeri ja margariini (ei voi). Kardemumma mielellään, mutta munan en ole huomannut vaikuttavan mihinkään. Eikä kellään ole siis allergioita.



Miksi se muna siihen taikinaan tulee? Tietääkö joku?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laktoosittomia. Maidottomalla margariinilla saa maidottomia pullia, jotka sopivat siis maitoallergisellekin. Laktoosi-intolerantille käy sitten laktoosittomalla margariinilla tehty.

munalla, niin sulla on hyvät munattomalle ja maidottomalle sopivat pullat, jos sattui margariinikin olemaan vielä laktoositonta. ;)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi kaksi