Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

PIKA: Makaronilaatikko, kuinka teet?

Vierailija
13.11.2010 |

Osaan toki itsekkin tehdä, mutta haluaisin muiden reseptejä:) Saattaisi tulla uusia tuulia kokkaamiseen:)

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuinka Sinä teet ja millä reseptillä sen parhaan makaronilaatikon? Tuleeko mausteita paljon, juustoraastetta pinnalle ym. Vinkkejä tattis:)

Vierailija
2/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 pss (400g) makaronia

400g naudan paistijauhelihaa

1 tl suolaa

½ tl aromisuolaa

rouhittua pippurisekoitusta

1 lihaliemikuutio + 1 l vettä

1 pkt (250g) Koskelaskija sulatejuustoa





Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Ruskista jauheliha sekä mausta se suolalla, aromisuolalla ja pippurilla. Keitä lihaliemi kuutiosta ja lisää liemeen paloiteltu koskenlaskija, kun liemikuutio on sulanut. Hämmennä kunnes juusto on sulanut lähes kokonaan . Kaada vuokaan jauheliha ja makaronit ja sekoita ne keskenään. Kaada lopuksi päälle liemi. Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tähän herkkuun, onko Koskenlaskija laktoositon?

Vierailija
4/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tähän herkkuun, onko Koskenlaskija laktoositon?

Ei, mutta sillä on valtavan iso penis!

Vierailija
5/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen makaronilaatikon ihan normaalisti muutoin, mutta mummun reseptiä matkien mausteeksi laitetaan maustepippuria.



Tulee hirmu hyvää.

Vierailija
6/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä raastan sekaan myös porkkanaa.

Aikaisemmin tein laatikon omasta päästä ja usein muunnellen, sitten kerran tein sillä ohjeella ja totesin yllätyksekseni että se curry sopii ihan älyttömän hyvin makrulaatikkoon! Nyt olen pari kk tehnyt aina sillä samalla tavalla, siihen jäi jotenkin himo. Pian varmaan taas muutan tyyliä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ohjeella kuin tuo missä oli Koskenlaskijaa, mutta en keitä makaroneja valmiiksi vaan pistän uuniin n. 5dl raakaa makaronia ja litran lihalientä sekä paistetun ja maustetun jauhelihan. Sitten vielä purkillinen tomaattimurskaa ja puolisen pakettia Koskenlaskijaa, uunissa tunti 200 asteessa. Hyvää tulee!