PIKA: Makaronilaatikko, kuinka teet?
Osaan toki itsekkin tehdä, mutta haluaisin muiden reseptejä:) Saattaisi tulla uusia tuulia kokkaamiseen:)
Kommentit (7)
1 pss (400g) makaronia
400g naudan paistijauhelihaa
1 tl suolaa
½ tl aromisuolaa
rouhittua pippurisekoitusta
1 lihaliemikuutio + 1 l vettä
1 pkt (250g) Koskelaskija sulatejuustoa
Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Ruskista jauheliha sekä mausta se suolalla, aromisuolalla ja pippurilla. Keitä lihaliemi kuutiosta ja lisää liemeen paloiteltu koskenlaskija, kun liemikuutio on sulanut. Hämmennä kunnes juusto on sulanut lähes kokonaan . Kaada vuokaan jauheliha ja makaronit ja sekoita ne keskenään. Kaada lopuksi päälle liemi. Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia.
tähän herkkuun, onko Koskenlaskija laktoositon?
Ei, mutta sillä on valtavan iso penis!
Minä teen makaronilaatikon ihan normaalisti muutoin, mutta mummun reseptiä matkien mausteeksi laitetaan maustepippuria.
Tulee hirmu hyvää.
Yleensä raastan sekaan myös porkkanaa.
Aikaisemmin tein laatikon omasta päästä ja usein muunnellen, sitten kerran tein sillä ohjeella ja totesin yllätyksekseni että se curry sopii ihan älyttömän hyvin makrulaatikkoon! Nyt olen pari kk tehnyt aina sillä samalla tavalla, siihen jäi jotenkin himo. Pian varmaan taas muutan tyyliä :)
ohjeella kuin tuo missä oli Koskenlaskijaa, mutta en keitä makaroneja valmiiksi vaan pistän uuniin n. 5dl raakaa makaronia ja litran lihalientä sekä paistetun ja maustetun jauhelihan. Sitten vielä purkillinen tomaattimurskaa ja puolisen pakettia Koskenlaskijaa, uunissa tunti 200 asteessa. Hyvää tulee!
kuinka Sinä teet ja millä reseptillä sen parhaan makaronilaatikon? Tuleeko mausteita paljon, juustoraastetta pinnalle ym. Vinkkejä tattis:)