Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhelihasta pakkaseen - muuta kuin kastiketta?

Vierailija
10.10.2010 |

Mitä jauheliharuokia on hyvä pakastaa?



Oma kokemukseni on, että lihapullat ovat paremman makuisia uunista otettuna kuin pakasteesta sulatettuna.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
10.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihan sellaisenaan pakkaseen tai valmiiksi paistettuna... kokkaat sitten, kun tiedät mitä siitä haluat tehdä.

Vierailija
2/4 |
10.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuoreena kuin pakkasesta sulatettuna. Pakastan silti lihapullia, ihan hyvän makuisia ne pakkasessa olleinakin on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
10.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

On oikeasti hyvää, kun tekee paistamatta vaille valmiiksi ja pakastaa raakana. Sulatus jääkaapissa ja sitten uuniin. Ainoa ruoka, jota itse pakastan.



Vierailija
4/4 |
10.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö sen voi jalostaa seuraavalle päivälle?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi kuusi