Lue keskustelun säännöt.
Jauhelihasta pakkaseen - muuta kuin kastiketta?
10.10.2010 |
Mitä jauheliharuokia on hyvä pakastaa?
Oma kokemukseni on, että lihapullat ovat paremman makuisia uunista otettuna kuin pakasteesta sulatettuna.
Kommentit (4)
tuoreena kuin pakkasesta sulatettuna. Pakastan silti lihapullia, ihan hyvän makuisia ne pakkasessa olleinakin on.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
On oikeasti hyvää, kun tekee paistamatta vaille valmiiksi ja pakastaa raakana. Sulatus jääkaapissa ja sitten uuniin. Ainoa ruoka, jota itse pakastan.
Eikö sen voi jalostaa seuraavalle päivälle?
jauhelihan sellaisenaan pakkaseen tai valmiiksi paistettuna... kokkaat sitten, kun tiedät mitä siitä haluat tehdä.