Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Heh, leivoin just mungpapurieskoja

Vierailija
04.10.2010 |

itse keksimälläni ohjeella ja ne on tosi hyviä! Huomaamatta saa proteiinia ja lapsillekin syötettyä vähän papuja :D

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
04.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän aina mungpapuja sen koko pikkupaketin kerralla (ja pakastan...) Tällä kertaa ne unohtu levylle ja kiehuivat siis liian kypsiksi. Keitin ne merisuolavedessä...



Eli ylikeitettyjä mungpapuja 4 dl (painelin niitä vieä vähän lusikalla mutten ihan soseeksi kuitenkaan)



n. 2dl ohrajauhoja

ripaus suolaa

vajaa dl turkin jogurttia

1 kananmuna



Tee löysähkö taikina ( lisää papujen keitinlientä tarvittaessa) ja jaa uunipellille lusikalla 12 kasaa taikinasta. Ripottele taikinaklönttien päälle jauhoja ja taputtele noin puolen sentin rieskoiksi. Pistele haarukalla rieskoihin reikiä.



Uunissa 250 astetta noin 20 minuuttia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yksi