Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Karppaaja tuli kertomaan päivän syömisensä:

Vierailija
21.09.2010 |

Aamulla kahvia, partaäijää ja viinimarjoja + makeutusjauhetta.



Lounaalla Nizzansalaattia, gulassikeittoa (ilman perunoita), kahvia



Iltapäivällä työpaikan kokouksessa juustoja ja päärynää ja 2 luumua ja taas kahvia



Illalla vielä 3 eilistä sieni-jauhelihatäytteistä kaalikäärylettä, raejuustoa, puolukkkasurvos makeutusjauheella



Valtavasti ruokaa!!!!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
21.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tämä joku karppien ruokapäiväkirjapalsta?

Vierailija
2/4 |
21.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamu



Kahvia kermalla.

Minuuttisämpylä(öljyä, mantelijauhoa, vehnälesettä, kananmuna), voita, kalkkunaleike, kermajuusto.



Päivä:



Makkara-tomaattisalsa-pataa juustoraasteella kuorrutettuna.



Iltapäivä:



Tonnikalasalaattia valkosipulimajoneesilla.



Illaksi



Kaksi lasia punkkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
21.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamu

Kahvia kermalla.

Minuuttisämpylä(öljyä, mantelijauhoa, vehnälesettä, kananmuna), voita, kalkkunaleike, kermajuusto.

Päivä:

Makkara-tomaattisalsa-pataa juustoraasteella kuorrutettuna.

Iltapäivä:

Tonnikalasalaattia valkosipulimajoneesilla.

Illaksi

Kaksi lasia punkkua.

ap

Vierailija
4/4 |
21.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sienisilppua (suppilovahveroita), sienet ja sipulin paistoin, joukkoon raaka jauheliha ja kananmunat ja mausteet. Rullasin keittettyjen kaalinlehtien sisään ja kypsennyksen aikana valelin lihaliemellä (fondia ja vettä). Ei siirappia. Uunissa 2-3 h, ensin vähän kovemmalla lämmöllä, että tulee väriä pintaan. ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kaksi