Karppaaja tuli kertomaan päivän syömisensä:
Aamulla kahvia, partaäijää ja viinimarjoja + makeutusjauhetta.
Lounaalla Nizzansalaattia, gulassikeittoa (ilman perunoita), kahvia
Iltapäivällä työpaikan kokouksessa juustoja ja päärynää ja 2 luumua ja taas kahvia
Illalla vielä 3 eilistä sieni-jauhelihatäytteistä kaalikäärylettä, raejuustoa, puolukkkasurvos makeutusjauheella
Valtavasti ruokaa!!!!
Kommentit (4)
Aamu
Kahvia kermalla.
Minuuttisämpylä(öljyä, mantelijauhoa, vehnälesettä, kananmuna), voita, kalkkunaleike, kermajuusto.
Päivä:
Makkara-tomaattisalsa-pataa juustoraasteella kuorrutettuna.
Iltapäivä:
Tonnikalasalaattia valkosipulimajoneesilla.
Illaksi
Kaksi lasia punkkua.
Aamu
Kahvia kermalla.
Minuuttisämpylä(öljyä, mantelijauhoa, vehnälesettä, kananmuna), voita, kalkkunaleike, kermajuusto.Päivä:
Makkara-tomaattisalsa-pataa juustoraasteella kuorrutettuna.
Iltapäivä:
Tonnikalasalaattia valkosipulimajoneesilla.
Illaksi
Kaksi lasia punkkua.
ap
sienisilppua (suppilovahveroita), sienet ja sipulin paistoin, joukkoon raaka jauheliha ja kananmunat ja mausteet. Rullasin keittettyjen kaalinlehtien sisään ja kypsennyksen aikana valelin lihaliemellä (fondia ja vettä). Ei siirappia. Uunissa 2-3 h, ensin vähän kovemmalla lämmöllä, että tulee väriä pintaan. ap
Onko tämä joku karppien ruokapäiväkirjapalsta?