Pillu Ja Naiset

Vierailija

Tänne saat kirjotella ihan mitä vaan pilluun, seksiin, naisiin taijotain vaan pillusta. Kiitos :)

Kommentit (9)

Vierailija

On ihanaa naida naista takaapäin jolla on pitkät hiukset, niistä on kiihottavaa pitää kiinni ja mällin lentäessä vetää niistä päätä taakseppäin aaah.

Vierailija

Moi tuntuu ihanalta kun orgasmien jälkeen hellitään toisiamme hetken, aloitamme uudelleen pillun ja kullin hyväilyn tuntuu hyvältä painaa kulli litisevään pilluun. Liukkaudesta johtuen tulen aika nopeasti noin kymmenen minsaa, mutta kyllä tekee ihanaa. Kulli ja pillu on aivan erillaiset mutta ah niin yhteensopivat.

Vierailija

Eilen naimme ja harrastettiin suuseksiä, nuolin ja nainen sai vissiin megaorgasmin hän ejakuloi naamalleni. Innostuin tästä ja jatkoin nolemista hän sai uuden orgasmin, naimme tämän jälkeen saimme orgasmimme jonka jälkeen hän sanoi että kyllä on pillu herkkä, niin oli minun kielikin. Saas nähä saiskos tänään taas pillua.

Vierailija

Kyllä naisen pillu on hoidettuna kiihottavan näköinen, ulommat häppärit kun peukalolla avaa suuseksiä varten niin sieltähän löytyy ihanan lohenpunainen pillu. Minä en voi ainakaan voi olla antamatta suuseksiä.

Vierailija

Lainaus:

Tänne saat kirjotella ihan mitä vaan pilluun, seksiin, naisiin taijotain vaan pillusta. Kiitos :)

hei olemme n 40 v pari ja olimme kumpikin väsyneitä aina om,aan seksiin mut sitten kesälomalla päätettiin et nyt lähdetään juhlimaan kesää ja lomaa ja niin sit mentiin kesk.k rahflaan,oltiin otettu muutamat drinksut kun pöytäämme tuli pari joka oli samalla aalto-pituudella yhdistettiin voimat ja lähdettiin sit meitin mökille ja rentouduttiin ja keskustelu viris lopulta oli jo aamu yötä kun mentiin sitten latialle tehtyyn petiin kaikki neljä ja kuin yhdestä tuumasta aloimme hyväilleen toisiamme ensin olimme oma mies ja minä mutta kun estot hävis hyväilimme kaikki toisiamme niin päädyttiin seksiin jokaoli suudelmia hyväilyä ja naintia ja hyvän olon tunnetta pitkään aikaan.tämä sitten on piristänyt meidän seksielämää eli melkein joka päivä ja suuseksin myöte,meillä käy edelleen yö vieraita joko naisia/miehiä ja pareja ja aina kun on mahdollista ollaan porukalla seksattu.nm. onnellinen misu roista

Vierailija

Pillu, tuo kostea reikä täyttää mieleni alvariinsa. Sinne yritän tunkea takaisin vielä 40 vuoden jälkeenkin edes osaksi , mutta mulkkua enempää ei mahdu sisään ja sekin jo tuottaa vaikeuksia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat