Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Lääkäriä paikalla? Miksi sormeni keskimmäinen 1/3osa on muuttunut mustaksi parissa tunnissa?

Vierailija

En siis ole lyönyt tai satuttanut sormeani mitenkään. Tänään tuossa kuuden maissa illalla olin kaupassa kiertelemässä kun yhtäkkiä sormessa tuntui terävää ja säkenöivää kipuilua. Katsoin sormea ja se näytti aavistuksen tummemmalta käden sisäpuolelta siitä sormen keskivaiheilta. Pyyhin sormea kun ajattelin sen olevan sanomalehdestä irronnutta painomustetta, mutta eipäs se mihinkään lähtenyt.Sormi on siitä asti ollut nyt kipeä koskiessa ja hieman turpean oloinen tuosta keskimmäisestä kolmanneksesta. Itseasiassa se keskimmäinen kolmannes on kuin yhtä isoa mustelmaa :( On siis selvästi mustunut tässä muutaman tunnin aikana.Onko tämä jotain vakavaa? Itselleni tulee mieleen kauhukuvia jostain lihansyöjätaudista yms. Kertokaa mitä teen vai teenkö mitään?Itseäni huolettaa, mutta nauraisivathan ne varmaan mut pihalle jostain päivystyksestä, joten kysyn tietäisikö joku täällä jotain.

Kommentit (8)

Vierailija

vaan joku suoni katkennu. Mulla joskus tulee pieniä sairaan kipeitä kohtia käsiin. Ja joku joskus sanoi että suoni sielä katkeaa/katkennu.

Vierailija

Äidileni tapahtuu tuon tuosta. Ei vaarallista. Itsellänikin napsahtanut joskus. Sormien suonet on pieniä ja ne myös välillä etsivät uusia reittejä. Vanhat saattavat silloin rasahdella.

Meillä on siis tätä suvussa ja kenelläkään ei ole napsahdellut suonet muualta.

Vierailija

lienee katkennut verisuoni, voi olla hyvinkin kankean oloinen. Mittaa kuume varmuuden vuoksi, ettei ole kyseessä mitään nopeasti etenevää bakteerisairautta!

Vierailija

Minulla käynyt samanlaisia sormien mustumisia ehkä 3-4 kertaa ilman mitään vammaa. Ilmeisesti pieni suoni tosiaan katkeaa ja tekee verenpurkauman. Ei ole vaarallista, olen joskus näyttänyt työpaika lääkärillekin.

Uusimmat

Suosituimmat