Noni, miten sitä kananmaksaa käsitellään?
Täällä oli ainakin pari kananmaksantuntijaa aiemmin...
Näyttää olevan tuollainen perhosmainen se maksa, ja välillä on jotain rämmäleitä. Otanko sen hötön pois keskeltä vai vain revin niitä kalvoja? Kuinka paljon siitä pitäisi lähteä irti?
Kommentit (5)
Maksa kypsyy nopeasti ja paistaisin sen pannulla niin että ensin laittaisin pieneksi pilkottuna maksaa pannulle ja paistaisin sitten lisäisin pieneksi leikattua sipulikuutiota ja jatkaisin kunnes maksa kypsää. Lisäisin suolaa ja mustapippuria myllystä ja jos madeiraa niin pieni loraus panulle ja kippaisin koko komeuden salaattipedille.
Maksa kypsyy nopeasti ja paistaisin sen pannulla niin että ensin laittaisin pieneksi pilkottuna maksaa pannulle ja paistaisin sitten lisäisin pieneksi leikattua sipulikuutiota ja jatkaisin kunnes maksa kypsää. Lisäisin suolaa ja mustapippuria myllystä ja jos madeiraa niin pieni loraus panulle ja kippaisin koko komeuden salaattipedille.
Kaikki on syötävää, sulata "kuivaa" paloittele ja pannulle. Joo, sipulia voi kanssa laittaa, ei pakko, jos ei tykkää.
Itse käytän yrttistä-pippurisekoitusta ja soijaa ja jotain ruokakermaa. No tämä syödään tietty perunalisäkkeen kanssa. Suosittelen ihan keitettyjä. Hyvää, nam.
Tein italialaisehkoa kermaista kastiketta ja joo, söihän tuota, mutta ei siitä ihan uutta lempparia tullut... Ei tosin ollut kallis kokeilu.
ap
Kokkailen täällä, ja sit perästä luen, mitä tein väärin...