Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pekoni raakana pitsan päälle ja uuniin vai??

Vierailija
05.09.2010 |

Pitääkö käristää ensin pannussa?



apuva =D

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuten se on sellaista löllöä,yök

Vierailija
2/4 |
05.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen yleensä niin, että silppuan pekonin, paistan, sitten sekaan sipuli ja muut härpäkkeet. NAM, nyt alkoi tehä mieli...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

en oo ikinä ennen tsi-pitsassa käyttäny pekonia ja nyt ajattelin kokeilla ku tykkään ainaki kotipitsan pitsoissa siitä =)



ap

Vierailija
4/4 |
05.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

nakkelin ihan raakana pekonin silputtuna pitsalle ja uuniin, katellaan mitä tulee =D