Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten suojelet makaroonilaatikon kuoren ettei siitä tule korppua?

Vierailija
31.08.2010 |

Mulla aina kuivahtaa laatikon päälimmäiset makarit tosi koviksi. Miten ne saisi pysymään pehmosina?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ei tahdo rapeata kuorta.

Vierailija
2/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan siis reilusti emmentalraastetta päällimmäiseksi. Makaronit pysyvät pehmeinä ja juustosta tulee mukavan rapsakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

makrulaatikosta syödä.

Vierailija
4/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

teen punaiseen maitoon muna-maidon ja sitäkin tarpeeksi. Pekonit tulevat ihanan rapsakoiksi, tuovat makua laatikolle ja makaronit pysyvät pehmeinä.

Vierailija
5/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekoitan pariin kertaan koko laatikon kypsymisvaiheessa. Ei tule kuorta.

Vierailija
6/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekoitan pariin kertaan koko laatikon kypsymisvaiheessa. Ei tule kuorta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittaa ensin juustoraastetta, sitten ripottelee korppujauhoja ja vielä lisää muutaman ovinokareen siihen päälle. Lapset haluais melkein syödä vain pelkkää kuorta ja hyvää se onkin.



Tuo ohje oli yhdestä italialaisesta keittokirjasta.

Vierailija
8/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä laitetaan sitä sen verran paljon siihen että tulee sellainen rapea kuori ja välissä on paksu sula juustokerros..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen laittanut kypsennysvaiheessa vuoan kokoisen folion kevyesti siihen päälle. Ei kuivu, eikä sun tarvitse läträtä noiden punaisten maitojen ja pekonien kanssa niinkuin joku ehti neuvomaan. Huh miten tuhtia tavaraa...

Vierailija
10/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

makaronit lilluvat siellä ja laitan vielä alumiinifolion päälle ja annan olla koko paistamisen ajan. Inhoan liian kuivaa makaronilaatikkoa. Kun ottaa tuollaisen märän makaronilaatikon uunista, onhan se aika juoksevaa, mutta jäähdytettynä ja uudelleen lämmitettynä seuraavana päivänä se on täydellistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
31.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai tee makaroniloota kannellisessa keraamisessa padassa.

Silikonikansia on erikokoisia ja muotoisia.

Foliokin toimii mutta tuottaa turhaa jätettä

Vierailija
12/13 |
01.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tänään ei ole mikään naurattanut, mutta ovinokareet maistuisi mullekin. [nauraa ääneen ja pelkää herättävänsä lapset]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
01.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei juustoa ja pinnan pitää paahtua rapeaksi, se on se paras osa koko laatikossa

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kahdeksan