Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Viimeinen käyttöpäivä puuttuu sisäfileestä

Vierailija
27.08.2010 |

Ostin kokonaisen sisäfileen (pakkauksessa) ja kotona huomasin että pakkauksesta puutuu viimeinen käyttöpäivä. Pakkauksesta löytyy pakkauspäviämäärä, teurastuspäivämäärä, alkuperämaa ja vaikka mitä mutta EI viimeistä käyttöpäivää...

mistä tiedän että tuote ei ole vanha

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
27.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eiks se ole ok useita viikkoja,. Hyvä lihaa riiputetaan viikkoja ennen syöntiä.

Vierailija
2/7 |
27.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

se p.e. päiväys voi tosiaan olla vaikka 4 kuukautta teurastuksen jälkeen.

Näin ainakin kesälläkin huomasin niistä Etelä-Amerikkalaisista lihapakkauksista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
27.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tutkis vielä.

Vierailija
4/7 |
27.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

EI OLLUT viimeistä käyttöpäivää....

pakkauspäivä 19.7

MISTÄ vointietää ettei ole vanhaa ?

Vierailija
5/7 |
27.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeinen käyttöpäivä tai viimeinen käyttöajankohta



Mikrobiologisesti helposti pilaantuvien tuotteiden pakkauksiin on merkittävä viimeinen käyttöpäivä tai käyttöajankohta. Päiväys merkitään päivänä ja kuukautena ja haluttaessa myös vuosilukuna. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen elintarviketta ei saa enää myydä eikä käyttää eikä käyttää myöskään myytävän tai tarjottavan elintarvikkeen valmistuksessa.



Mikrobiologisesti helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esim. pastöroimaton maito ja kerma, kypsyttämätön juusto, tuore liha, jauheliha, kypsentämättömät lihavalmisteet, tuore kala ym. lämpökäsittelemättömät tuotteet ja sellaiset tuotteet, joiden säilyvyyttä ei ole varmistettu lämpökäsittelyn tai säilöntäaineiden avulla.



VALITA



Vierailija
6/7 |
27.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

viimeinen käyttöpäivä merkintä tulee olla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

naudan sisäfilettä tulee "riiputtaa" ainakin noin 6-7 vk jotta on hyvää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kahdeksan