Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Partaäijä-jugurtti, parasta ennen 5.8.2010 uskaltaako syödä?

Vierailija
24.08.2010 |

Näyttää ihan hyvältä. Söisitkö vai voisiko siitä valmistaa jotakin?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Partaäijä kyllä meillä ainakin menee ihan pahannäköiseksi ja jopa homehtuu, jos on piloilla.



Jos näyttää hyvältä ja maistuu ok:lle, niin söisin. :)

Vierailija
2/6 |
24.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

aika parasta ennen päiväyksestä maitotuotteelle. En söisi minäkään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avaamaton jugurtti ei mene helposti pahaksi, sokeri vain vähenee, mutta partaäijässä sitä ei paljoa ole alun perinkään... jugurtissa on sellaiset bakteerit itsessään, ettei siihen ihan heti mikään idä.

Vierailija
4/6 |
24.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

maistu pakalle, niin syö pois.:)

Vierailija
5/6 |
24.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistoin vähän ja ei miltään pahalta maistu. Vähän hapanta on niinkuin maitorahka. Mitään hometta ei pinnassa näy, joten kai sitä uskaltaisi syödä.

Vierailija
6/6 |
24.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieheni selvitti luotettavasta lähteestä (Valiolta) että maitotuotteet ovat yleensä ihan kunnossa päiväyksiä pidempään, varsinkin jos kylmäketju ei ole katkennut ja jos pakkaus on avaamaton. Nyrkkisääntönä voi sanoa että mitä happammammasta maitotuotteesta on kyse (rahka, smetana) niin sitä pidempään säilyvät. Maito kestää yleensä pari päivää pidempään, mutta hapanmaitotuotteiden säilyvyys voi olla viikkoja pidempi kuin mitä kannen päivämäärä ehdottaa.