Tunnetaanko muualla kuin Suomessa grillimakkaroita?
Mies totesi, että ulkomaisissa ohjelmissa jos grillataan, niin aina se on pihviä, vihanneksia tai hampurilaisia. Ei koskaan makkaraa.
Kommentit (14)
MUTTA lihapitoisuus lienee vahan toista luokkaa kuin suomessa. Ja niita ei osteta vakuumiinpakattuina vaan tuoreina.
niin ihan samaa kamaa ne tunki pallogrilliin kuin suomalaisetkin.
muualla kuin suomessa ei ole grillimakkaraa
Ranskassa grillannut makkaraa pihajuhlissa. Makkarat olivat tosin aivan erilaisia, hyvin lihaisia ja ainakin osa oli maustettuja.
Englannissa ainakin aamiaisella syötävä pieni, vaalea makkara? Siis minkä niminen? Ihan sika hyvää! Olen saanut tätä makkaraa Lontoossa kahdessa eri hotellissa aamiaisella.
eikös se ole makkaroiden synnyinmaa
Mies totesi, että ulkomaisissa ohjelmissa jos grillataan, niin aina se on pihviä, vihanneksia tai hampurilaisia. Ei koskaan makkaraa.
Suomessa halvimmat, poikkeuksena mustan makkaran tyyliset makkarat. Makkaran historiasta kiinnostuneille löytyy kirjoja, kristityiltähän kiellettiin aikoinaan makkaran syönti...
paremman ja huonomman laatuisia (mutta kai parempia noin yleensa kuin Suomen lenkkimakkarat? Lihapitoisuus yleensa noin 60-80%). Niita kylla grillaillaan innokkaasti, mut yleensa muiden grillattavien kuten hampurilaispihvien kera. Nakkeja on myos (franfurters nimeltaan). Mut Lidlista saa suomalaisen veroista grillimakkaraa, nams!!
Ja olisi siis englantilaisen järkkäämät grillibileet.
eihän suomalaisissakaan OHJELMISSA grillata makkaraa. Mutta ohjelmat eivät olekaan oikeaa elämää.
Englannissa ainakin aamiaisella syötävä pieni, vaalea makkara? Siis minkä niminen? Ihan sika hyvää! Olen saanut tätä makkaraa Lontoossa kahdessa eri hotellissa aamiaisella.