Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Juhannustarjottavaa - keittiöihmeiltä vinkkejä?
22.06.2010 |
Tuolla olikin jo pohdittu, voiko valmiiksi marinoituja lihoja tarjota vieraille, jos meinaa vaikuttaa kunnon emännältä. Siellä joku ehdotti tarjottavaksi myös savukalaa uusien perunoiden kanssa.
Täällä on kuitenkin niitä naisia, joilta kaikki ruokiin liittyvä onnistuu kuin marja tyrniltä tortunteko, niin pliis, paljastakaa omat vinkkinne Täydellisen menun muodossa.
Meitä on grillin äärellä 4 aikuista...
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
ihan älyttömän hyvää:
800 g poronfileetä
170 g pekonia
2 rosmariininoksaa
10 timjaminoksaa
suola
mustapippuria
Poista kalvot fileistä ja leikkaa lihat muutaman sentin paloiksi. Mausta palat suolalla ja pippurilla ja vuoraa yrtinoksilla. Aseta kaksi lihapalaa vastakkain ja kietaise pekoniviipaleiden sisään.
Grillaa aluksi kuumalla grillillä pinnat kiinni, miedonna sitten grillin lämpöä ja grillaa välillä käännellen noin 10 minuuttia. Pakkaa lihat folioon ja anna vetäytyä toiset 10 minuuttia. Leikkaa liha juuresten päälle ja tarjoa korvasienimuhennoksen kanssa.