Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Juhannustarjottavaa - keittiöihmeiltä vinkkejä?

Vierailija
22.06.2010 |

Tuolla olikin jo pohdittu, voiko valmiiksi marinoituja lihoja tarjota vieraille, jos meinaa vaikuttaa kunnon emännältä. Siellä joku ehdotti tarjottavaksi myös savukalaa uusien perunoiden kanssa.



Täällä on kuitenkin niitä naisia, joilta kaikki ruokiin liittyvä onnistuu kuin marja tyrniltä tortunteko, niin pliis, paljastakaa omat vinkkinne Täydellisen menun muodossa.



Meitä on grillin äärellä 4 aikuista...

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
22.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan älyttömän hyvää:



800 g poronfileetä

170 g pekonia

2 rosmariininoksaa

10 timjaminoksaa

suola

mustapippuria



Poista kalvot fileistä ja leikkaa lihat muutaman sentin paloiksi. Mausta palat suolalla ja pippurilla ja vuoraa yrtinoksilla. Aseta kaksi lihapalaa vastakkain ja kietaise pekoniviipaleiden sisään.



Grillaa aluksi kuumalla grillillä pinnat kiinni, miedonna sitten grillin lämpöä ja grillaa välillä käännellen noin 10 minuuttia. Pakkaa lihat folioon ja anna vetäytyä toiset 10 minuuttia. Leikkaa liha juuresten päälle ja tarjoa korvasienimuhennoksen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla