Paras paistinpannunne?
Mulla Lidlistä kaksi vuotta sitten ostettu, eikä naarmun naarmua, vaikka käytetty lähes päivittäin.
Kommentit (14)
korkeareunainen pannu. verraton pannu ihan mihin tahansa käyttöön (pl. lettujen ja munakkaan paisto)
Meillä taas hackmannin kovanaama on kestänyt jo pian 5 vuotta, vaikka on lähes päivittäin käytössä. Ihan uudenveroinen pannu edelleen.
vaikka miten käytetään oikeaoppisesti eikä edes ihan joka päivä. Nyt ostin Ikeasta n. 30€ maksavan pannun ja on aivan huippu ainakin toistaiseksi.
Hackmannin Matador, joka levis ihan käsiin liki viikossa.
ja korkealaitainen, kannellien teflonpannu. En edes muista kuinka vanha se on, mutta ei naarmun naarmua.
Muita ei tarvita. Teflonista irtoaa ruokaan vaarallisia fluoriyhdisteitä, valurautapannusta vain hiukan rautaa ;)
Joskus ennen meillä oli Kovanaama, joka oli kyllä tosi surkea.
toisena scanpanin kasari, jonka vaihdatan tasaisin väliajoin takuuna =)
vuonna 1985, hinta silloin 50 mk eli noin 10 e
toisena scanpanin kasari, jonka vaihdatan tasaisin väliajoin takuuna =)
Sama korjaa vastaustaan
hackmanin kovanaamat on olleet huonoja
Ikean pannut voittaa nuo mennen tullen. Jopa kakkosluokan pannut jonka ostin 10 eurolla Ikeasta, kesti paljon kauemmin kuin Kovanaama.
Jamie Oliverin. Myös ikean pannuja on kyllä kehuttu, vaikka on halpoja. Hackmannin kovanaama ei meillä yllättäen kestänyt odotusten mukaan.