Vierailija

Olen aloittamassa paastoa. Suolen huuhtelu kuuluu asiaan ennen paaston aloittamista. Joku kertoi että sen voi tehdä itse suihkuletkulla. Minua ajatus ei innosta. Voiko sen sijaan tehdä tyhjentyminen pumpulla, vaikkapa polkupyörän tai uimapatjan pumpulla? pumpaan vai ilmaa niin kauan että tulee täyteen ja sitten tapahtuu tyhjennys. Tietääkö joku?

Sivut

Kommentit (51)

Oletko ihan tosissasi? Olin varma, että tämä on provo.Älä nyt vain hyvä ihminen sitä ilmalla tee tai räjäytät itsesi megalomaanisella pierulla! Apteekista saa osta suolihuuhtelupusseja, kädenlämpöinen vesi pussiin, truutta persuuksiin ja sitten paskan tuloa ei hetkeen voikaan estää.Vierailija:

Lainaus:

heh heh nelonen. En ajatellut sitä julkisella paikalla tehdä.


Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei se muuten ole yhtään ällöttävää. Varsinaiseen tuotokseen ei tarvitse koskea ja sen apteekin suolihuuhtelupussin suulake on hyvin pieni, joten mitään anaalikiksejä siitä ei saa ;) Oman fiiliksen mukaan sitten laskee vettä suolistoon, täyttä pussillista ei tarvitse sisään laittaa, vähempikin riittää. Ja tosiaan, ennen paastoa se on syytä tehdä. Mukavaa paastoa!

ja räjäyttää perseensä.Suolihuuhtelu ei ole ollenkaan niin ällöä miltä kuulostaa, rohkeasti kokeilemaan. Eikö suurimmalle osalle tehdä se ennen synnytystäkin?

Imurin suutin vaan perseeseen ja kone käyntiin, niin johan äkkiä tyhjenee. ;) Kannattaa sitten vaan vaihtaa se pölypussi sen jälkeen... :DDD

Mites sitten jos tulee hirveä hätä? kun mä en oikein tykkää mennä yleisiin vessoihin isolle hädälle. Onko teillä jokin kannettava jätelaite mukana vai turautatteko hauska-koirankakkapusseihin suoraan?

apuvälineissä löytyy;painepesuri,lehtipuhallin sekä maaginen etusormeni jonka käyttöä myös tuseeraukseksi kutsutaan.

Soita kun tunnet niin,tulen viivana.

T.Suolesi ystävä

Ei turhia sheivailuja! Ja nyt näyttää siltä, että säännöllinen käyttö on tuhonnut jopa karvojen juuritupet, pitäisköhän patentoida tämä...

Ennen niin tummahko alapääni on myös kuin albiinon konsanaan, ihanan punerva, kuin ruusu.

Kerronpa vielä, miten meillä muusikkopiireissä tuo suolentyhjennys yleensä tapahtuu: Pyydetään ihan puhallinorkesterista joku puhallinsoittaja esim. huilisti, klarinetisti tai oboisti paikalle. Hän työntää soittimensa kaverin suoleen ja soittelee muutamat etydit, kunnes kaverilla alkaa olo käydä tukalaksi. Ensikertalaiselle suosittelen kyllä aluksi ihan vain piccoloa, mutta sitten kun suolentyhjennys on jo tuttua juttua, menee fagottikin sisään jo tuosta vaan.Jos etydi kestää sitten liian pitkään ja hätä on jo tulossa, eikä ehdi enää vessaan, niin paskat voi kätevästi luirauttaa toisen kaverin tuubaan. Pienen hädän tullessa käyrätorvikin saattaa riittää.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla